A HISTORY TO REMEMBER

By: syahreil hafiz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Saturday, 22-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
looking outside-berbuka puasa (Kelana Sea Food)

sedang beratur
sedang dimakan
sedang dikunyah
View all 10 photos...
hari nie Fotopages-malaysia.com menganjurkan majlis berbuka puasa di Kelana Sea food ..bertempat di kelana jaya..seramai 15 org hadir masa majlis berbuka..kedatangan tercorot ialah bro ambiq..dia datang masa second round buttet makan.. kedian dia mencicit lari cari makanan nak berbuka..apa² pun salute dgn bro sanggup datang dari Melaka..semangat ini yang kita mau..lama dah tak buat kerja gila cam tue bro ..Saiful Nang juga mai,Ted pun mai bubba pun mai buttet pun mai ..itu saja ulasan saya..sebab bateri camera saya kaput..masa shoot pict kat sana..itu la tak charge..aunty zain gelakkan aku..takpa aunty..





dari kiri belakang: buttet,dboyzkl,risya,lily lulu
depan:jagat,aunty zain,deeba,hasrul andy,tualamerah,xGF bubba,anak bubba,
ex GF mr Mistaken and anak,exGF Ambiq and anak,TED
duduk: ND , BUBBA

================================================


Thursday, 20-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
looking outside - PASAR RAMADHAN

Shah Alam City Centre
Bazar Ramadhan
Ramainya orang
View all 9 photos...



hari nie pergi ke pasar Ramadhan..cuaca agak murung..hujan sahaja..namun pasar ramadhan masih lagie meriah dengan umat manusia yang menghurunggi gerai-gerai jualan yang menjual makanan dan minuman yang lebih mahal daripada biasa tetapi..itu bukan la penghalang ..kepada umat yang berpuasa untuk bershooping..demam hari raya dah terasa buleh la kita lihat umat yang berpuasa ini berpusu-pusu pula di pasar raya...



Monday, 17-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kupu-kupu Malam

adeh-adeh
sakit perut ku
ehhh cahaya apa nie
View all 5 photos...
kupu-kupu malam masuk ke rumah ku..ketika sedang ku leka surfing internet..ehh kupu-kupu..aku pun ambil kamera snap beberapa keping gambo.ada dengan flash ada without flash..sekali tengok-tengok kupu-kupu malam yang segar bugar tetiba..dead..alamak apakah salahku sehingga menyebabkan dia dead nie...teringat aku kepada perbualan timur waja dgn harimau kumbang dalam komik cina..
Quote:

kenapa kupu-kupu suka menghampiri api padahal ia tahu api akan menyebabkan kematiannya,begitu juga manusia kenapa ia suka menghampiri cinta padahal ia tahu cinta itu menyakitkan

--- raja rimba (episode lupa)





Friday, 14-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Masjid Jamek Kuala Lumpur

masjid yang unik
di tengah hutan batu
tempat untuk berteduh
View all 5 photos...
bulan puasa..entry pun gambo masjid aja..nnt la esok ka lusa ka bubuh entry umat manusia yang gelojoh di pasar ramadhan ka ..atau manusia yang gelojoh shopping sakan..selamat berpuasa kepada diri ku...semoga aku dapat meningkatkan amal ibadatku...

yang menghantar
-buttet-




Sunday, 9-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
edisi ramadhan -- Masjid Shah Alam

front view
one side view
front view
View all 8 photos...
Quote:
Ramadhan

Naluri kita manusia
Selalu leka
Hanya sujud dan sembah
Padanya jua

Kini engkau ku datangi
Berserah diri
Bersama kehitaman masa
Nan silam

Ampunan Mu kuharapkan
Tiada daya... aku menghindarkan
Kesalahan dan dosaku
Hanya Engkau Yang Tahu
Di Ramadhan ini kabulkan doaku

Suluhkanlah cahaya Mu
Di malam yang penuh syahdu<--- ramli sarip






[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net