A HISTORY TO REMEMBER

By: syahreil hafiz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Sunday, 12-Feb-2006 00:50 Email | Share | | Bookmark
Looking Outside - Kenduri Kawen

di kepala simpang
kawan pun sampai
adik pengantin pun sambut
View all 6 photos...


11 hb Februari 2006 merupakan titik keramat buat abang nasz kerana itu merupakan majlis kenduri di rumah beliau...kami dijemput untuk memeriahkan lagi majlis perkahwinan abang nasz.walaupun ramai orang memenuhi batu caves tetapi lebih suka memeriahkan lagi kenduri abang nasz..selamat pengantin baru semoga kekal ke anak cucu kepada abang nasz.

ps : 1st time amik gambaq kenduri dan saja jer try ...(bukan disuruh pun amik gambo wedding )



Thursday, 9-Feb-2006 02:21 Email | Share | | Bookmark
Looking outside - try silhoutte shoot

baru sampai nie
mcm lampu aaaa
menara KL
View all 9 photos...


petang semalam mmg cadang nak turun KL nak try amik silhoutte shoot utk gambar KTM dan masjid negara..sekali si amin http://aminorazmi.fotopages.com ajak joint dia kat tasik titiwangsa apa lagi..pie tasik titiwangsa and try shoot kat sana..ntah aa jadie ka idak ini aja la hasilnya daripada kamera kodok saya nie...


Monday, 6-Feb-2006 03:36 Email | Share | | Bookmark
Looking Outside : Chinese New Year Balik Kampung

membaca jambatan ilmu
amoi itu limau nnt busuk lu kentut


chinese new year balik kampung..memang meriah penuh kat pudu malas la nak ambil gambaq dalam pudu sesak himit semua satu pakej..ambil gambo orang dok tunggu bas masa nak balik kampung lagi best..yeahooo balik kampung..kedian gie cameron highland..cuti-cuti malaysia


Tuesday, 24-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
looking outside - bukit hijau

yea air terjun
buleh gelungsur
buleh berjogging
View all 11 photos...
kenali Malaysia ...
cintai Malaysia
itu aja rangkap lagu sempena kempen Melawat Malaysia yang sempat aku hafai..tetapi memang best Malaysia nie,mempunyai hutan hujan tropika yang sungguh mengagumkan aku..walaupun di luar negara mempunyai pelbagai tempat yang menarik..tetapi aku tetap berbangga dengan lokasi perlancongan yang terdapat di Malaysia nie,negara sendiri pun blum habis kita melawat..nak melawat negara orang..sempena kempen kerajaan cuti-cuti Malaysia apa kata kita berkunjung ke tempat peranginan tempatan.Bukit Hijau ini terletak di Kedah..memang best dengan keadaan hutannya yang tak terjejas dan flora dan fauna yang sungguh sempoi..sehinggakan syed naseer tak berganjak ambil gambar katak di air terjun nie..
apa -apa pun support la industri perlancongan tempatan



Wednesday, 18-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Looking Outside - Paddy Field

baru balik
awai pagi
memang awai
View all 8 photos...
ha entry lengkap dah dibubuh..heheh xpdc bersama sekodeng syndrome iaitu syed naseer , cg mulia dan huzai...memang best..lokasi combine bendang di kampung aku dgn kat baling sana tue



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net